Kir Royal of the White Wolves Home

"Jelske"

Geb. d.d. 06-03-2015 MDR1: +/+ (vrij), DM: N/N (vrij), DNA vastgelegd, goedkeuring LOSH fok, Maligne Hyperthermie: vrij, Mucopolysaccharidose Type VII-2 & Type 7: vrij,  Renal Cystadenocarcinoma Nodular Dermafibrosis (RCND = erfelijk tumorsyndroom bij herders): vrij, HD B (1 volledig gave heup en 1 heup met een kleine afvlakking), ED vrij, compleet scharend gebit.

Jelske heeft een verhaal. Zij kwam op de leeftijd van 9 maanden bij ons omdat haar fokker mij meldde dat de eigenaresse van Jelske Mevrouw van Eil haar niet meer kon houden. Jelske bleek te energiek en overweldigend voor haar baasje op leeftijd.  Mevrouw van Eil had dat aan de fokster gemeld maar ze konden het samen niet eens worden. Ik ben er heen gegaan en kon dat wel met de belofte aan Mevrouw van Eil dat ze bij ons zou mogen blijven. Ik ben de toenmalige eigenaresse van Jelske, Mevrouw van Eil heel erg dankbaar dat ze Jelske wel aan mij heeft willen toevertrouwen. Kort nadat we Jelske bij haar opgehaald hadden heeft mevrouw van Eil heupvervangende operaties ondergaan en dat is gelukkig allemaal goed verlopen. Wij hebben Jelske opgenomen in onze roedel en ondanks dat de eerste 9 maanden van haar leven wat moeizaam waren geweest voor Jelske is ze wel heel goed gesocialiseerd in die periode. Ze valt niet uit naar andere honden en vindt iedereen leuk en lief. Ze is een happy gup en staat heel graag in het middelpunt van aandacht. Daar wordt ze door de roedel dan in afgeremd. Ze is een blije energieke hond en een absoluut speurtalent, niemand kan zich verstoppen voor haar neus!

Dank u wel mevrouw van Eil dat u ons Jelske heeft toevertrouwd en wij komen onze belofte aan u dat zij bij ons oud mag worden met plezier na!

klik op de onderstaande link voor de stamboom

Jelske is moeder van oa Belgisch Jeugdkampioen Raelynn Sweetheart of the Dutch Highlands 'Raelynn' en Really Special Edition of the Dutch Highlands 'Day' die in 2020 gekwalificeerd was voor de UK Crufts show.