We hebben babies!!!


CH Qute Adorable Snowwhite of the Dutch Highlands  en onze eigen Joulumaan Kuunkajo 'Jari' zijn op 13-08 voor de 2e keer samen trotse ouders geworden!Ik ben extra blij omdat dit een herhaling is van het vorige nest wat deze 2 ouders mij gegeven hebben en wat resulteerde in de multi winnende multi jeugdkampioen Very funny Mr Magoo of the Dutch Highlands en zijn nestzus Very limited edition of the Dutch Highlands Uitmuntend in show, die beiden bij ons gebleven zijn.


Beiden zijn ook inmiddels op gezondheid onderzocht en HD-A, ED 0-0, rug vrij van afwijkingen en DNA vrij van MDR-1, DM, Dwerggroei en nog een hele boel meer DNA gerelateerde aandoeningen.


Ik heb enkel nog reutjes beschikbaar!


.

  CH Qute adorable snowwhite of the Dutch Highlands 'Snow' and Joulumaan Kuunkajo 'Jari' have become proud parents!


Date of birth 13-08


Both parents are A-hips, 0-0 elbows, MDR1 free, DM free, dwarf free and a lot more free by DNA.


Im very excited because the previous litter of these two parents gave me 2 diamonds: multi winning BJCH, LUX JCH, CIB-J, groupwinner and more Very funny mr Magoo of the Dutch Highlands and his littersister Very limited edition of the Dutch Highlands 'Raila' excellent in show. Both Mr Magoo and Raila are A hips, 0-0 elbows and back free and stayed to live with us.


To take a look at the pedigree of this litter in the making check out the pedigree of Mr Magoo who is a full brother to these baby's.


I still take reservations for male puppy's.


.Collega fokkers die een pup willen voor show en/of fokken kunnen mij een mail sturen na eerst alle info over de ouderdieren via deze website hebben bekeken.


Niet fokkers kunnen onderstaand een vragenlijst invullen en opsturen waarna we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen.Volg onze honden en de voortgang van de pups op facebook en/of instagram!


 Wild boyz have more fun of the Dutch Highlands 'Matisse'

Wilt u mijn werkwijze weten klikt u dan hier

Toelichting op het waarom van een vragenlijst.

Ik vind het heel prettig om bepaalde vragen op de voorhand beantwoord te hebben omdat tijdens de kennismakingsbezoeken de honden de aandacht naar zich toetrekken en mensen zo afgeleid zijn dat ze mijn vraag soms niet eens meer horen. De vragen zijn echter wel heel belangrijk om tot een goede beslissing te komen vandaar dus dat ik de belangrijkste via een vragenlijst op de voorhand stel. Aan het invullen van de vragenlijst kunnen geen rechten tot aankoop van een pup of reservatie van een pup ontleent worden.

Ik hanteer geen wachtlijst en het is ook niet zo dat er pups toegewezen worden op volgorde van aanvraag maar ik probeer de juiste pup aan de juiste nieuwe eigenaar te matchen op basis van geschiktheid. Dat matchen is geen absolute wetenschap maar gebaseerd op mijn ervaring als fokker en het observeren van de puppies tijden het opgroeien. Ik doe als de pups een week of 8 zijn een voorstel welke pup geschikt zou kunnen zijn en ik hou daarbij rekening met de wensen van de eigenaar, gezinsomstandigheden etc. 

Voor mij als fokker is gewoon het belangrijkste dat de juiste match van hond en eigenaar gemaakt wordt zodat beiden met elkaar een gelukkig en lang leven tegemoet gaan.

Heeft u interesse in een pup dan kunt u de vragenlijst volledig en naar waarheid invullen en aan mij mailen. Bij beschikbaarheid zal ik dan contact met u opnemen.

pup interesse formulier